In huis

Zoek je een cursus of opleidingsprogramma voor jouw organisatie? Een advies- of ontwikkeltraject dat zich specifiek richt op jullie medewerkers? Dat kan! Onze opleidingsadviseurs voorzien je graag van advies. Segment heeft jarenlange ervaring op het gebied van in huisopdrachten en we beschikken over deskundigheid op alle vakgebieden binnen de publieke sector.

In een oriënterend gesprek wordt verkend wat jullie wensen zijn en adviseren wij je over de inhoud en aanpak. Hebben jullie speciale wensen, bijvoorbeeld het gebruik maken van een externe locatie? Ook dat kunnen wij regelen. Vervolgens ontvang je van ons een op maat gemaakte (vrijblijvende) offerte waarin onze aanpak is verwoord. Gaan jullie akkoord met de offerte? Wij ontzorgen jullie organisatie zoveel mogelijk: Segment neemt alles in handen, van planning tot aan de uitvoering.

Heb je een onderwerp dat je graag in een in huis setting wilt laten uitvoeren, maar zie je dit niet bij ons aanbod staan? Geen nood, dankzij ons grote docentennetwerk hebben we genoeg expertise in huis om voor jullie organisatie een op maat gemaakt plan op te zetten. Neem vooral contact op om te zien wat wij voor jullie kunnen betekenen. 

 

Wil je een in huistraject starten? Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs via onderstaande webformulier, bel met 033 - 434 50 80, of vraag een offerte aan via de offerteknop op elke cursuspagina.