NLQF-6 gaat van start!
09 september 2022
Op 19 januari 2023 start de eerste module van alle diplomalijnen NLQF6! Wat ga je nu eigenlijk doen in de module S0 Vaardigheden Specialist Burgerzaken? We geven je een inkijkje in de opzet van onze lessen.
De opzet 

Je start met een introductie over de examenvormen van de NLQF6 modules en deze module in het bijzonder. Je werkt aan een portfolio waardoor je meer inzicht krijgt in je persoonlijke leerdoelen tijdens dit traject. Dit portfolio is onderdeel van de toetsing door de Publieksacademie.

 

Verder gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Politieke sensitiviteit
  • Schriftelijke vaardigheden
  • Onderzoeksvaardigheden
  • Presenteren en overtuigen
  • Procesmanagement
  • Persoonlijke ontwikkeling
Werkwijze

We vragen een flinke portie zelfstandigheid als je modules op NLQF6 niveau wilt gaan volgen. Je werkt samen en individueel aan een aantal opdrachten want je leert vaardigheden vooral door het zelf te doen. De voorbereiding voor die opdrachten bespreken we in de lesdagen. De resultaten van de opdrachten behandelen we soms in de les en soms krijg je individuele feedback in een persoonlijk begeleidingsmoment.

 

Na het volgen van deze module kun je je opgeven voor het examen van deze module en heb je een aantal tools meegekregen zodat je vol vertrouwen door kunt met andere modules die getoetst worden door middel van een praktijkopdracht.

Enthousiast geworden of nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je een persoonlijk adviesgesprek? Kijk hier of neem contact op met één van de onderstaande opleidingsadviseurs via 033 434 50 80. 

Nieuw! Interactieve VR-experience bij onze agressietrainingen!
Met onze Virtual Reality casussen beleef je onze agressietrainingen op zijn best!
Ook interessant voor jou