Vijf redenen om bij Segment te werken
27 oktober 2021
Waarom zou je bij Segment moeten solliciteren?
Vrijheid en verantwoordelijkheid

We zijn een kleine organisatie. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor allerlei zaken. Van planten watergeven tot het uitbrengen van offertes waar duizenden euro’s mee gemoeid zijn. Je krijgt de vrijheid om je werkzaamheden zo in te richten, als voor jezelf prettig werkt.

 

Vallen en verder gaan

Fouten maken mag, daar hebben we allemaal wel eens last van. Als je maar weer opstaat om opnieuw de uitdaging aan te gaan.

 

Vertrouwen en verantwoorden

We werken op basis van vertrouwen, dat betekent wat voor onze bedrijfscultuur. Geen afrekencultuur, maar verantwoorden waarom je bepaalde keuzes maakt. Dit dragen we ook uit naar onze docenten.

 

Veelzijdig en verre van saai 

Onze klanten zijn werkzaam bij gemeenten, provincies, gemeenschappelijke regelingen of waterschappen, met een veelzijdig takenpakket waar wij als Segment graag aan bijdragen om kennis en kunde van deze medewerkers te vergroten. Daarnaast is je takenpakket bij Segment veelzijdig. Van verkoop, tot marketing, van ontwikkeling tot administratie. Geen dag is hetzelfde.

 

Vieren en verwennen 

Uiteraard vieren we verjaardagen en jubilea van collega’s, docenten en goede klanten. En heeft iemand even extra aandacht nodig, dan verwennen we hem of haar met een bloemetje, fruitmand of iets wat nodig is. We houden het graag persoonlijk.