Website vernieuwd
19 november 2021
Vernieuwde website Segment.

De oplettende kijker heeft het misschien al gezien: de Segment website is van een nieuw jasje voorzien! De gehele site heeft een upgrade gekregen en een frissere, modernere uitstraling gekregen.

 

Nieuw aanbod

Naast het bestaande cursusaanbod voor gemeenten is ons aanbod uitgebreid met cursussen en trainingen specifiek voor medewerkers van gemeenschappelijke regelingen, provincies en waterschappen. Via de homepage kan je makkelijk navigeren naar deze nieuwe ‘markten’. Ook onze vaardigheidstrainingen zijn nu gebundeld en handig toegankelijk via de homepage.

 

Zoekfilter

Om het makkelijker te maken een bepaalde cursus te vinden in ons uitgebreide aanbod is er een zoekfilter geplaatst. Op deze wijze kan je eenvoudig aanvinken binnen welk vakgebied je een cursus of opleiding zoekt. Daarnaast kun je je zoekopdracht verfijnen door te selecteren op startdatum, prijs of thema.

 

Kennisbank

Inhoudelijke artikelen en achtergrondinformatie zijn ondergebracht in de Kennisbank. Hier is informatie te vinden over bijvoorbeeld de BoAcademie, verkiezingen en de Diplomalijnen Burgerzaken. Op termijn wordt de Kennisbank gevuld met informatie en whitepapers op alle vakgebieden en thema’s.

 

Met dank aan Allesonline!