Covid-19 informatie
31.08.2020
Dit najaar organiseert Segment weer verschillende opleidingen en cursussen op locatie. Wij houden daarbij de maatregelen van het RIVM aan.

In huis 

Het uitvoeren van fysieke cursussen bij gemeenten in huis is mogelijk. Diverse gemeenten zijn inmiddels weer begonnen met cursussen en opleidingen in huis, uiteraard met inachtneming van de geldende RIVM maatregelen. Segment denkt graag mee in het geval dat gemeenten niet voldoende ruimte hebben om veilig les te krijgen. Veelal adviseren wij gebruik te maken van de raadzaal voor het volgen van cursus. Als er geen geschikte locatie binnen het gemeentehuis wordt gevonden kunnen we bijvoorbeeld uitwijken naar externe locaties en/of buurgemeenten. Indien gewenst kunnen de meeste cursussen ook volledig online gegeven worden in een virtueel klaslokaal.

 

Neem contact op als we je kunnen helpen met het plannen van een coronaproof in huis-traject, wij denken graag in oplossingen!

 

Open inschrijving

Alle open inschrijving uitvoeringen op centrale plaatsen in het land vinden inmiddels ook weer plaats. Al onze cursuslocaties hebben coronaprotocollen en gedragsregels ingesteld om jouw veiligheid te waarborgen. Denk aan looplijnen, maximale groepsgroottes, de aanwezigheid van desinfecterende handgels en extra schoonmaakrondes. Wil je weten hoe bijvoorbeeld BCN omgaat met de maatregelen? Klik dan hier voor een impressie. 

 

Sommige cursussen in de open inschrijving lenen zich om geheel online in een virtueel klaslokaal gegeven te worden. Indien dat het geval is wordt dat bij de cursus aangeduid middels 'Virtueel klaslokaal'. Niet alle cursussen zijn geschikt voor een virtueel klaslokaal. Voorlopig bieden wij dus ook veel cursussen op locatie aan. Voor alle fysieke curussen geldt: heb je klachten of is in jouw nabijheid iemand positief getest, blijf dan thuis. 

 

Wij doen er alles aan om jouw deelname aan onze cursus zo veilig en prettig mogelijk te maken. Heb je nog vragen over ons Covid-19 beleid? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. 

  

Met vriendelijke groet,

Team Segment

 

 

 

Ook interessant voor jou