Leiderschapsontwikkeling - Vrouw bij de overheid!
25 september 2019
Nieuw in het Segment aanbod is de leergang Leiderschapsontwikkeling - Vrouw bij de overheid!

Het nieuws staat er vol mee: vrouwen zijn ondervertegenwoordigd in managment en leiderschapsposities, ook bij de overheid. Diverse recente marktstudies bevestigen dit gegeven. Er zijn verschillende oorzaken te geven voor het ontbreken van vrouwen op leiderschapsposities, zoals verwachtingspatronen van de maatschappij omtrent werk en gezin, het anders inschatten van de ambitie van vrouwen en vrouwelijke bescheidenheid die in sommigen gevallen parten kan spelen. Vrouwen willen over het algemeen wel hogerop komen, maar lopen tegen obstakels aan die de weg naar de top kunnen belemmeren.

 

In samenwerking met Else Hendriks-de Bruin en Frank Engelen heeft Segment daarom een leiderschapsleergang voor vrouwen bij de overheid ontwikkeld. De focus ligt bij deze driedaagse leergang op het ontwikkelen van een eigen leiderschapsstijl, door middel van een mix van didactische strategieën, theorie en de praktijk, vaardigheden en kennis. 

 

Docenten Else Hendriks-de Bruin en Frank Engelen beschikken over uitgebreide inhoudelijke kennis op het gebied van leiderschap, communicatie, cultuur, gedrag en ervaringsleren.

 

Leiderschapsontwikkeling - Vrouw bij de overheid

 

 

Ook interessant voor jou