Wnra Academie haalt grote opdracht binnen bij Rijksvakbonden
11 juli 2019
De Wnra Academie heeft een groot traject omtrent het opleiden van kaderleden, OR en onderhandelaars werkzaam bij het rijk binnengehaald.

Voor de Rijksvakbonden mag de Wnra Academie een groot meerdaags traject uitvoeren gericht op het voorbereiden van diverse medewerkers op de komst van de Wnra. De doelgroep van kaderleden, OR en onderhandelaars dient na invoering van de wet op 1 januari 2020 goed te kunnen adviseren bij vragen van collega’s (al dan niet lid van de vakbond) over hoe en binnen welke termijn onder de nieuwe wet een geschil aanhangig moet worden gemaakt. Ook moeten zij weten welke stappen gezet moeten worden om wijzigingen in de arbeidsverhouding te vertalen in de aanpassing van de arbeidsovereenkomst.
 

Dit leertraject zal de medewerkers uitgebreid opleiden in de Wnra zodat zij de nieuwe wet op juiste wijze kunnen implementeren. Onder leiding van gerenommeerde advocaten zullen medewerkers zowel klassikaal als via een digitale leeromgeving les krijgen, het zogenaamde blended learning. Deze manier van werken verbindt het beste van twee werelden; de snelheid en het gemak van online leren en het persoonlijke en op relevante eigen casuïstiek gerichte groepsonderwijs. De Wnra Academie is trots dat wij dit traject voor de Rijksvakbonden mogen verzorgen en we kijken uit naar de naar de lesdagen!


Over de Wnra Academie
De Wnra Academie is een samenwerkingsverband tussen de KNRA (het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren) en Segment om op professionele wijze leertrajecten rond de Wnra in de markt te zetten. De Wnra Academie biedt modulair onderwijs aan voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van de Wnra. Ook kan de Wnra Academie professionals binnen de organisatie met kennis ondersteunen bij het voorbereiden en implementeren van het transitieproces.


Klik hier
om naar de Wnra Academie te gaan. 

 

Wnra Academie

KNRA en Segment tekenen overeenkomst
Stichting Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (KNRA) en opleidingsinstituut Segment slaan de handen ineen voor een modulair onderwijsprogramma op het gebied van de Wnra, de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren.
Ook interessant voor jou