Segment start met agressietrainingen bij Belastingdienst
25 april 2019
Eind april startte Segment bij de Belastingdienst met een groot traject omtrent het omgaan met agressie. Dit traject wordt uitgevoerd in samenwerking met de A&O Groep en Kudding en Partners. In december werd na een lange aanbestedingsprocedure het traject aan deze drie partners gegund.

Het meerjarige traject voorziet in trainingen 'omgaan met agressie, conflicten en geweld' voor alle medewerkers van de belastingtelefoon en de afdeling toeslagen. Zij krijgen, met name telefonisch, steeds vaker te maken met weerstand en agressie van klanten. Het omgaan met dit soort gedrag is lastig en vergt veel geduld, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid. Met verschillende innovatieve trainingen gaan wij medewerkers opleiden in het omgaan met dit soort (wan)gedrag. Ons streven is om alle medewerkers die te maken hebben met klantcontact op te leiden tot gekwalificeerde, bekwame medewerkers die hun mannetje staan in stressvolle situaties. 

 

Segment is erg blij met de samenwerking tussen Kudding en Partners en de A&O Groep en we zijn trots dat we gezamenlijk dit grote aanbestedingstraject mogen uitvoeren.  

 

 

 

Ook interessant voor jou