Kwaliteitskring Zuid-Hollandse eilanden bestaat 10 jaar!
26 november 2018
De Kwaliteitskring Zuid-Hollandse Eilanden bestaat 10 jaar!

In 2008 richtten de gemeenten Nissewaard, Brielle, Binnenmaas, Cromstrijen, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Korendijk, Oud-Bijerland, Strijen en Westvoorne met medewerking van Segment de Kwaliteitskring Zuid-Hollandse eilanden op. Onder leiding van een deskundige senioradviseur van Segment komen medewerkers van deze gemeenten circa vier keer per jaar bij elkaar om aan de slag te gaan met de kwaliteit van de BRP. 

Het doel van de Kwaliteitskring is het stimuleren van het denk- en werkniveau op het vakgebied Burgerzaken, het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en inzicht verkrijgen in complexe PL-en. Kwaliteitsbewaking wordt door het regelmatige karakter van de bijeenkomsten zo een permanent proces, waarbij optimale dienstverlening naar de burger toe centraal staat. Hiernaast zijn de kwaliteitskringbijeenkomsten een uitgelezen kans om te leren van elkaars ervaringen.

Momenteel begeleidt Segment circa 120 gemeenten met een Kwaliteitskring. Ben je ook geïnteresseerd in het opzetten van een Kwaliteitskring voor jouw gemeente? Neem dan contact met ons op!

Segment Innoveert!
In gemeenteland is up-to-date blijven cruciaal. Om leren leuk en overzichtelijk te maken hebben we nu unieke digitale, beeldende lesstof ontwikkeld,
Ook interessant voor jou