Nieuwe directieleden Segment
25 januari 2024
Wendy Dekker-Janssen en Marike Boersma-Grond zijn toegetreden tot de directie van Segment Opleidingen B.V.

De overheid is volop in beweging en daarmee ook het opleiden ervan. Dit vraagt voortdurende alertheid om onze positie op de markt als kwaliteitsopleider te continueren en te verstevigen. En dat vraagt ook voortdurende versterking van onze organisatie.

 

Vanaf heden zijn Marike Boersma-Grond en Wendy Dekker-Janssen toegetreden tot de directie van Segment Opleidingen B.V. Met Marike en Wendy als directeur versterken we onze slagkracht. Zo kunnen we met veel energie de ontwikkelingen in het openbaar bestuur nauwlettend blijven volgen, om al onze klanten een antwoord te kunnen bieden in de vorm van ons opleidingsaanbod.

 

Marike en Wendy zijn vanaf heden het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern. Zij zijn ieder op gelijke wijze verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering, van ontwikkeling tot uitvoering. Nico blijft actief als statutair directeur van Segment.

 

Wij vertrouwen met deze versterking van onze organisatie te kunnen blijven bouwen aan de kwaliteit van ons openbaar bestuur.

 

 

Marike                                      Wendy                                       Nico