Ervaringen

Het behalen van een vakdiploma van de Publieksacademie is een behoorlijke investering. Een diplomatraject duurt al gauw zo’n 1,5 tot 3 jaar. De duur van een diplomatraject is afhankelijk van een aantal factoren. Welk diploma wil je behalen, welke modules zitten er in dat diplomatraject, hoe groot zijn deze modules en in welk tempo plan je ze achter elkaar? Maar één ding is zeker, ongeacht de duur van jouw traject, je wil dit graag zo efficiënt mogelijk doorlopen!

 

Segment begrijpt dat het bij een investering van deze omvang belangrijk is dat je de juiste ondersteuning krijgt. Zo kan jij je volledig concentreren op het behalen van je diploma terwijl wij zorgen voor een efficiënt opleidingsplan, strakke communicatie, een goede online leeromgeving en deskundige trainers.

 

Fatima Azahaf (diploma Burgerzaken) ‘Nadat ik door de coronamaatregelen tijdelijk niet verder kon met het volgen van mijn op maat gemaakte opleidingsplan, is er direct een nieuw opleidingsplan gemaakt. Geheel ingestoken op mijn wensen. Andere deelnemers waren niet op de hoogte van deze service en dat is zonde. Het heeft mij zo goed geholpen’.

 

Ontzorgen doen wij niet alleen door individuele opleidingsplannen te maken met daarin een op maat gemaakte planning, maar ook door duidelijke en snelle communicatie. 'Mijn complimenten aan Segment, en dan met name Mirjam. Mijn opleidingsplan was erg goed en daarnaast is ze ook heel snel in de communicatie. Stel ik een vraag, dan heb ik vaak dezelfde dag nog antwoord', aldus een deelnemer, die voor alle drie de diploma’s gaat.

 

Janet Oosterbaan (diploma Burgerzaken) is ook erg tevreden over de snelle terugkoppeling van vragen: ‘Vaak had ik dezelfde dag nog antwoord. Sterk nog: binnen een paar uur werd er contact gezocht per telefoon of e-mail’.

 

Ook de betrokkenheid en passie van onze docenten worden door de deelnemers erg gewaardeerd. Elisabeth de Beer (diploma burgerzaken) geeft aan dat de docenten erg toegankelijk zijn en ondanks dat de vraagstelling bij de examens niet altijd even makkelijk is, ze heel goed voorbereid was. Fatima Azahaf beaamt dit en vult aan: ‘De docent gaf haar e-mailadres en benadrukte dat we altijd contact op mochten nemen als we een vraag hadden. Zelfs na de laatste bijeenkomst, in voorbereiding op het examen, was het geen probleem. Het is een fijne service van de docenten’.

 

Tips van onze deelnemers:

 

Elisabeth de Beer:
'De volgorde van het volgen van de modules is erg belangrijk. Laat je hierin goed adviseren!'

 

Fatima Azahaf:
‘Laat een opleidingsplan maken door één van de adviseurs. Dit helpt met het efficiënt doorlopen van het diplomatraject en geeft je een duidelijk overzicht’.

 

Terug

Doe zo snel mogelijk na het volgen van een module het examen. Zo heb je de lesstof nog fris in het geheugen zitten!
Deelnemer | Diplomalijn burgerzaken