Mbo-4 modules Diplomastelsel Burgerzaken

Iedere gemeente streeft naar een uitstekende dienstverlening. Een sterke basis van vakkundige kennis is noodzakelijk om de benodigde kwaliteit te kunnen leveren. Meer dan ooit moeten medewerkers op de afdeling Burgerzaken beschikken over vakmanschap, parate vakkennis en een klantgerichte houding.

 

Al vele jaren biedt Segment met succes modules op Mbo 4-niveau aan, opgezet volgens de eindtermen van de NVVB Publieksacademie. Mede door onze trainers, die stuk voor stuk afkomstig zijn uit het vakgebied en met hun jarenlange praktijkervaring de theorie weten te vertalen naar een praktische toepassing, kunnen wij een hoog leerrendement garanderen.

 

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw leertraject zo efficiënt mogelijk vorm te kunnen geven. Of het nu gaat om het volgen van een enkele module of een geheel opleidingsprogramma, met onze jarenlange ervaring helpen we je graag verder!

Het nieuwe diplomastelsel

De NVVB is het laatste jaar hard bezig geweest met een verbeterslag op zowel de Mbo als de Hbo modules. Na een zorgvuldig en intensief proces is een opzet voor nieuwe diplomalijnen tot stand gekomen. Inmiddels zijn de diplomalijnen op Mbo-4 niveau door de NLQF gecertificeerd en ingeschaald op NLQF 4 niveau.

 

Vanaf 1 september 2021 zal Segment dan ook de nieuwe diplomalijnen en de daarbij behorende modules aanbieden. Betekent dit dat je tot 1 september moet wachten? Nee! Er is een soepele overgangsregeling dus modulecertificaten die binnen het huidige 'oude' diplomastelsel zijn behaald zullen ook geldig zijn binnen het herziene diplomastelsel Burgerzaken. Meer informatie over het nieuwe stelsel, vrijstellingen en veelgestelde vragen zijn te vinden via onderstaande informatietegels 'Advies', 'Veelgestelde vragen' en 'Nieuwe diplomastelsel burgerzaken'. 

Vragen?
Mirjam Alsemgeest
Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!
Hanna van Dijk
Slagingspercentage
Wist je dat wij een slagingspercentage van 92,8% hebben over de afgelopen twee jaar?