Diplomalijn Specialist Beleid en Kwaliteit
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
10 september 2024
3 dagen + 2 dagdelen
Online, Utrecht
€4.799,00
Andere data en locaties
Wil jij het Diploma Specialist Beleid en kwaliteit halen? Schrijf je hier in voor de complete diplomalijn. Inclusief persoonlijke begeleiding!
circles
Diplomalijn Specialist Beleid en Kwaliteit

Met dit diploma van de NVVB Publieksacademie kan je meedenken over ontwikkelingen in het vakgebied en kan je de ideeën omzetten naar beleid.

 

De diplomalijn Specialist Beleid en kwaliteit bestaat uit drie modules.

 

We adviseren je om voor het volgen van een module met praktijkopdracht en Criterium Gericht Interview (CGI) eerst de Module Vaardigheden Specialist Burgerzaken (S0) te volgen. In deze module leer je onder andere schriftelijke vaardigheden en onderzoeksvaardigheden om een praktijkopdracht te maken.

 

Bij de modules ‘S7 Kwaliteitsbeheer Burgerzaken’ en ‘S8 Visie en (middel)lange termijn ontwikkelingen’ werk je aan een praktijkopdracht. De praktijkopdracht is op hoog niveau en gericht op het ontwikkelen van beleid, adviezen, procedures, maatregelen, richtlijnen, rapportages of risicoanalyses. Je voert een praktijkopdracht zelfstandig en binnen jouw gemeente uit. 

Voor begeleiding kan je twee coaching gesprekken met je docent plannen. 

 
Mocht je vragen hebben over de modules of de Specialisten diplomalijn, neem dan gerust contact met ons op via 033 – 434 50 80.

Totaal
3 dagen + 2 dagdelen
€4.799,00
Pakketprijs
Schrijf je je direct in voor de gehele diplomalijn Specialist Beleid en Kwaliteit dan ontvang je van ons een flinke korting!
Specialist Beleid en Kwaliteit - Pakketprijs
€ 5.999,00
Liever betalen in termijnen? Dat kan! Wij geven jou de optie om de investering in één, drie of zes termijnen te betalen. Vermeld bij inschrijving in het opmerkingenvak of je hier gebruik van wilt maken en zo ja, in hoeveel termijnen je wenst te betalen.
Werkwijze
Examinering
Werkwijze

De specialistenmodules zijn opgebouwd volgens het principe van Combinatieleren. Dat wil zeggen dat we verschillende leervormen gebruiken, bijvoorbeeld klassikale lessen, virtuele bijeenkomsten, zelfstudie en persoonlijke begeleiding.

Examinering

Alle examens worden afgenomen door de NVVB Publieksacademie. Kijk voor meer informatie over de examens en bijbehorende kosten op de website van de NVVB Publieksacademie.

Na afloop:
check
Heb je vaardigheden ontwikkeld gericht op zelfstandigheid en eigen ontwikkeling; gericht op communicatie schriftelijk en mondeling; omgevingsbewustzijn en bestuurlijk en politiek handelen; proces en projectmanagement; onderzoeksvaardigheden
check
kan je het bestuur en management adviseren over kwaliteitsaspecten op het gebied van Burgerzaken
check
kan je het bestuur en management adviseren over de ontwikkelingen en inhoud van nieuwe programma’s en de wijze waarop deze van invloed kunnen zijn op de taken, verantwoordelijkheden en positie van Burgerzaken in de komende jaren.
Data en details
< terug naar Diplomalijnen overzichtspagina