Diplomalijn Specialist Beleid en Kwaliteit
Wil jij het Diploma Specialist Beleid en kwaliteit halen? Schrijf je hier in voor de complete diplomalijn. Inclusief persoonlijke begeleiding!
circles
Diplomalijn Specialist Beleid en Kwaliteit

Met dit diploma van de NVVB Publieksacademie kan je meedenken over ontwikkelingen in het vakgebied en kan je de ideeën omzetten naar beleid.

 

De diplomalijn Specialist Beleid en kwaliteit bestaat uit drie modules.

 

Het diploma Basiskennis Burgerzaken is aanbevolen voorkennis alvorens je aan deze diplomalijn kan beginnen. Het is altijd mogelijk om losse certificaten te behalen zonder dit basisdiploma.

Werkwijze
Examinering
Werkwijze

In deze module ga je aan de slag met coaching gesprekken en zelfstudie. 
 
 

Examinering

Alle examens worden afgenomen door de NVVB Publieksacademie. Kijk voor meer informatie over de examens en bijbehorende kosten op de website van de NVVB Publieksacademie.

Na afloop:
check
Heb je vaardigheden ontwikkeld gericht op zelfstandigheid en eigen ontwikkeling; gericht op communicatie schriftelijk en mondeling; omgevingsbewustzijn en bestuurlijk en politiek handelen; proces en projectmanagement; onderzoeksvaardigheden
check
kan je het bestuur en management adviseren over kwaliteitsaspecten op het gebied van Burgerzaken
check
kan je het bestuur en management adviseren over de ontwikkelingen en inhoud van nieuwe programma’s en de wijze waarop deze van invloed kunnen zijn op de taken, verantwoordelijkheden en positie van Burgerzaken in de komende jaren.
Startdatum 2023
In huis
Startdatum 2023

De diplomalijn is in januari gestart. Het is op dit moment niet mogelijk om je in te schrijven voor de complete diplomalijn. Je kunt wel inschrijven op losse NLQF6 modules. 

In huis

Wil je deze diplomalijn in huis organiseren? Dat is mogelijk. Neem contact op met onze opleidingsadviseurs voor een offerte op maat.