Diplomalijn Specialist Basisregistratie personen
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
10 september 2024
14 dagen + 9 dagdelen
Utrecht, Online
€13.993,00
Andere data en locaties
Wil jij het Diploma Specialist Basisregistratie Personen halen? Schrijf je hier in voor de complete diplomalijn. Inclusief persoonlijke begeleiding!
circles
Specialist Basisregistratie personen

Met dit diploma van de NVVB Publieksacademie weet je alles van de BRP, persoonsinformatievoorziening, privacy en informatiebeveiliging. Ook de Awb, IPR en de verwerking van dubbelopnames worden behandeld.

 

De diplomalijn Specialist Basisregistratie Personen bestaat uit negen modules, waarvan Segment er acht kan verzorgen. De module S3 Identiteit en identiteits- en brondocumenten is alleen via de NVVB Publiekacademie te volgen. Maar let op, deze module is wel verplicht als je het diploma wil behalen. 

 

We adviseren je om voor het volgen van een module met praktijkopdracht en Criterium Gericht Interview (CGI) eerst de Module Vaardigheden Specialist Burgerzaken (S0) te volgen. In deze module leer je onder andere schriftelijke vaardigheden en onderzoeksvaardigheden om een praktijkopdracht te maken.

 

Totaal
14 dagen + 9 dagdelen
€13.993,00
Pakketprijs
Schrijf je je direct in voor de gehele diplomalijn Specialist Basisregistratie personen dan ontvang je van ons een flinke korting!
Specialist Basisregistratie personen - Pakketprijs
€ 12.499,00
Liever betalen in termijnen? Dat kan! Wij geven jou de optie om de investering in één, drie of zes termijnen te betalen. Vermeld bij inschrijving in het opmerkingenvak of je hier gebruik van wilt maken en zo ja, in hoeveel termijnen je wenst te betalen.
Werkwijze
Examinering
Werkwijze

De specialistenmodules zijn opgebouwd volgens het principe van Combinatieleren. Dat wil zeggen dat we verschillende leervormen gebruiken, bijvoorbeeld klassikale lessen, virtuele bijeenkomsten, zelfstudie en persoonlijke begeleiding.

Examinering

Alle examens worden afgenomen door de NVVB Publieksacademie. Kijk voor meer informatie over de examens en bijbehorende kosten op de website van de NVVB Publieksacademie.

Na afloop:
check
Heb je vaardigheden ontwikkeld gericht op zelfstandigheid en eigen ontwikkeling; gericht op communicatie schriftelijk en mondeling; omgevingsbewustzijn en bestuurlijk en politiek handelen; proces en projectmanagement; onderzoeksvaardigheden
check
heb je kennis van en inzicht in de relevante regels op het gebied van de Wet BRP en de AVG
check
kan je bijzondere situaties beoordelen en verwerken in de BRP
check
Kan je het bestuur en management adviseren over de organisatie en uitvoering van het proces adresonderzoek BRP
check
heb je kennis van en inzicht in het Nederlandse nationaliteitsrecht
check
kan je bepalen of een persoon de Nederlandse nationaliteit heeft of heeft gehad
check
kan je optie- en naturalisatieverzoeken in behandeling nemen
check
heb je kennis van en inzicht in de verwerking van complexe rechtsfeiten zoals adoptie, vernietiging van erkenning, ontkenning ouderschap en gerechtelijke vaststelling van het ouderschap.
check
Heb je kennis van en inzicht in de verwerking van niet-alledaagse nationaliteitsvraagstukken
check
Heb je kennis van en inzicht in de toepassing van de regels van het proces- en bestuursrecht, zoals bezwaar, beroep, verweerschriften, bestuurlijke boete en dwangsom.
check
Kan je het bestuur en management adviseren over kwaliteitsaspecten op het gebied van de BRP.
Data en details
< terug naar Diplomalijnen overzichtspagina