Workshop De opkomst van AI en de gevolgen voor de praktijk
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
Op aanvraag
Op aanvraag
In huis
Op aanvraag
Andere data en locaties
circles

Terwijl artificiële intelligentie (AI) ons leven en werk transformeert, brengt het ook complexe vraagstukken rond privacy en geautomatiseerde besluitvorming met zich mee. Hoe balanceren we tussen innovatie en de bescherming van individuele rechten? Ontdek het tijdens ons baanbrekende evenement 'De Opkomst van AI en de gevolgen voor de praktijk, waar we de mogelijkheden van AI verkennen en tegelijkertijd de uitdagingen aanpakken die het stelt aan onze maatschappelijke normen.

 

Wat kunt u verwachten?

 

·         Diepgaande discussies: Luister naar deskundigen die zowel de vooruitgang in AI als de ethische dilemma's die het oplevert, ontrafelen. Van privacybescherming tot de risico's van bias in geautomatiseerde besluitvorming, krijg een holistisch beeld van de AI-revolutie.

·         Interactieve workshops: Neem deel aan workshops waar u leert hoe AI kan worden ingezet met respect voor privacy en eerlijke besluitvorming. Verken tools en methoden om transparantie en verantwoording in AI-systemen te waarborgen.

·         Oplossingsgerichte panels: Neem deel aan discussies over hoe we kunnen navigeren door de uitdagingen die AI stelt aan privacy, zonder de voordelen van technologische vooruitgang uit het oog te verliezen.

 

Dit evenement is van cruciaal belang voor iedereen die betrokken is bij de implementatie of het beleid van AI, inclusief beleidsmakers, IT-professionals, datawetenschappers en ethici.

 

Dit evenement biedt een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen te leren kennen, uitdagingen aan te pakken, en deel te nemen aan het vormgeven van een toekomst waarin AI dient als een kracht voor goed, met volledige aandacht voor de bescherming van onze fundamentele rechten.

 

Meld u nu aan en wordt onderdeel van de beweging die streeft naar een toekomst waarin technologische vooruitgang hand in hand gaat met ethische principes en maatschappelijke waarden. Samen kunnen we het pad bewandelen voor een verantwoorde innovatie.

Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina