Praktijkdag ‘Gegevensbescherming; voorbeelden doen spreken
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
Op aanvraag
Op aanvraag
In huis
Op aanvraag
Andere data en locaties
circles

In een wereld waarin data goud waard is, is de bescherming ervan essentieel voor het vertrouwen van onze burgers en de naleving van de wetgeving. De praktijkdag 'Gegevensbescherming; voorbeelden doen spreken' biedt een unieke kans om de theorie achter gegevensbescherming tot leven te brengen door middel van praktische en realistische voorbeelden.

 

Wat kunt u verwachten?

 

·         Inspirerende casestudies: Leer van echte incidenten en de lessen die daaruit zijn getrokken. Van datalekken tot succesvolle implementaties van privacybeleid, ontdek hoe organisaties in het verleden hebben gehandeld en wat u kunt doen om uw gegevensbeschermingspraktijken te verbeteren.

·         Interactieve workshops: Werk samen met experts en vakgenoten aan scenario's die uw begrip van gegevensbeschermingswetten zoals de AVG verdiepen. Verwerf praktische vaardigheden in risicobeoordeling, datalekrespons en het opstellen van een privacybeleid.

·         Netwerkmogelijkheden: Ontmoet professionals uit verschillende sectoren en wissel kennis en ervaringen uit. De praktijkdag biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ideeën te delen met vakgenoten die ook streven naar excellente gegevensbescherming.

 

Deze praktijkdag is essentieel voor iedereen die betrokken is bij de bescherming van persoonsgegevens binnen hun organisatie, waaronder privacy officers, gegevensbeschermingsadviseurs, IT-professionals en managers. Of u nu uw kennis wilt verdiepen of uw vaardigheden in gegevensbescherming wilt verfijnen, deze dag biedt waardevolle inzichten en praktische tools

Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina