Workshop ‘Risicobeheer en Cyberveiligheid: de NIS2-richtlijn en effectieve beveiligingsmaatregelen
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
Op aanvraag
Op aanvraag
In huis
Op aanvraag
Andere data en locaties
circles

In een wereld waar cyberdreigingen zich snel ontwikkelen, is het van cruciaal belang dat ook de overheid hun risicobeheerstrategieën en cyberveiligheidsmaatregelen voortdurend evalueren en verbeteren. De NIS2-richtlijn zet nieuwe normen voor de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen, die van essentieel belang zijn voor het functioneren van de maatschappij en onze economie. Onze workshop biedt een duik in de vereisten van de NIS2-richtlijn en leert u hoe u deze kunt vertalen naar effectieve beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.

 

Wat u zult leren:

 

·         De kernpunten van de NIS2-richtlijn: Begrijp de uitgebreide vereisten en hoe deze van toepassing zijn op uw organisatie.

·         Risicobeheerstrategieën: Ontwikkel en implementeer robuuste risicobeheersplannen die afgestemd zijn op de unieke dreigingen en kwetsbaarheden van uw infrastructuur.

·         Effectieve beveiligingsmaatregelen: Leer hoe u geavanceerde beveiligingstechnologieën en -praktijken kunt toepassen om uw netwerken en systemen te beschermen tegen cyberaanvallen.

·         Compliance en beste praktijken: Zorg ervoor dat uw beveiligingsprotocollen niet alleen voldoen aan de NIS2-richtlijn maar ook de beste bescherming bieden tegen toekomstige dreigingen.

 

De workshop is ontworpen voor beleidsmakers, IT-professionals en iedereen die betrokken is bij het beheren en beheersen van risico's en het waarborgen van de cyberveiligheid binnen uw organisatie. Door deel te nemen, verwerft u niet alleen waardevolle kennis en inzichten, maar ook praktische vaardigheden die u direct kunt toepassen om uw organisatie beter te beschermen.

 

Cyberveiligheid is een continu proces van aanpassing en verbetering. Sluit u aan bij onze workshop 'Risicobeheer en Cyberveiligheid: de NIS2-richtlijn en effectieve beveiligingsmaatregelen' om te zorgen dat uw organisatie voorbereid is op de uitdagingen van vandaag en klaar voor de bedreigingen van morgen. Samen bouwen we aan een veiligere digitale toekomst.

 

Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina