Versterk de verdediging: cybersecurity voor OT/CS/SCADA’
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
Op aanvraag
Op aanvraag
In huis
Op aanvraag
Andere data en locaties
circles

In het hart van onze moderne infrastructuur en essentiële diensten liggen operationele technologieën (OT), controlesystemen (CS), en supervisory control and data acquisition (SCADA)-systemen. Deze systemen zijn cruciaal voor de dagelijkse werking van gemeenten en vormen een aantrekkelijk doelwit voor cyberaanvallen. Het beschermen van deze vitale onderdelen vereist een gespecialiseerde aanpak in cybersecurity die verder gaat dan traditionele IT-beveiligingsstrategieën.

 

Onze gespecialiseerde trainingen in cybersecurity voor OT, CS en SCADA bieden de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw omgeving te beveiligen. U leert over de specifieke dreigingen en kwetsbaarheden die deze systemen kenmerken en hoe u effectieve beveiligingsmaatregelen implementeert om risico's te mitigeren en de veerkracht van uw kritieke infrastructuur te vergroten.

 

Onze interactieve trainingssessies zijn ontworpen om u niet alleen theoretische kennis bij te brengen, maar ook praktische ervaringen te bieden door middel van realistische scenario's en oefeningen. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie niet alleen voorbereid is op de huidige dreigingen, maar ook flexibel kan reageren op de evoluerende cybersecurity-landschap.

 

Het beveiligen van OT, CS en SCADA-systemen is geen optie, maar een noodzaak in de strijd tegen cyberdreigingen. Door deel te nemen aan onze training versterkt u de verdediging van uw gemeente en waarborgt u de continuïteit en betrouwbaarheid van uw essentiële diensten.

Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina