Hoe om te gaan met NIS2, ENSIA, ITGC?
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
Op aanvraag
Op aanvraag
In huis
Op aanvraag
Andere data en locaties
circles

In het digitale tijdperk zijn informatieveiligheid en cybersecurity meer dan ooit cruciale pijlers voor de overheid. Met de introductie van de NIS2-richtlijn, de jaarlijkse ENSIA zelfevaluaties en de noodzaak voor robuuste IT General Controls (ITGC), is het essentieel dat uw gemeente niet alleen compliant is, maar ook veerkrachtig is tegenover cyberdreigingen.

 

Onze trainingen bieden uw team diepgaand inzicht en praktische vaardigheden om te excelleren in het navigeren door deze complexe materie. Van het begrijpen van de NIS2-richtlijn, die essentiële diensten van de overheid beschermt tegen cyberdreigingen, tot het effectief implementeren van de ENSIA zelfevaluaties om uw informatieveiligheid te waarborgen en te verbeteren. Daarnaast duiken we dieper in de ITGC, de kerncontroles die uw ICT-systemen veilig en betrouwbaar houden.

 

Verhoog uw weerbaarheid tegen cyberdreigingen, verbeter uw dienstverlening en bouw vertrouwen op bij burgers en stakeholders. Sluit u bij ons aan voor een reeks interactieve, praktijkgerichte sessies en zet een grote stap voorwaarts in de bescherming van uw digitale infrastructuur.

Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina