Hoe schrijf ik een goede DPIA?
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
Op aanvraag
Op aanvraag
In huis
Op aanvraag
Andere data en locaties
circles

In een tijdperk waarin data de drijvende kracht is achter innovatie en dienstverlening, staat de bescherming van persoonsgegevens centraal in het vertrouwen van uw burgers. Het Data Protection Impact Assessment (DPIA) vormt de ruggengraat van effectieve privacybescherming binnen uw gemeente. Onze training biedt u de essentiële kennis en vaardigheden om DPIA's niet alleen als een wettelijke verplichting te zien, maar ook als een kans om het vertrouwen te vergroten en risico's proactief te beheersen.

 

Ontdek hoe u met een goed uitgevoerde DPIA niet alleen voldoet aan de AVG, maar ook een cultuur van privacybewustzijn en -bescherming binnen uw organisatie verder bevordert. Onze experts, met uitgebreide ervaring leiden u door het volledige proces van het herkennen van de noodzaak voor een DPIA, tot het uitvoeren en implementeren van de aanbevelingen.

 

Maak van informatieveiligheid en privacy de hoekstenen van uw dienstverlening. Neem deel aan onze training en zet de volgende stap naar een transparantere en veiligere gemeente.

Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina