Tijdens de module ga je aan de slag met het adviseren van het bestuur en management. Het advies dat je schrijft gaat over verschillende kwaliteitsaspecten van de identiteitsdocumenten. De PDCA-cyclus wordt gebruikt om de verschillende facetten van de kwaliteitsaspecten te bekijken.
Aankomend specialist binnen het vakgebied Burgerzaken of een beveiligingsfunctionaris, die zich bezighoudt met de kwaliteitsaspecten van identiteitsdocumenten. Medewerkers burgerzaken die zich richten op het behalen van het NVVB Publieksacademie diploma Specialist Identiteitsdocumenten.
De modules op het Specialistenniveau zijn opgebouwd volgens het principe van Combinatieleren. Dat wil zeggen dat we verschillende leervormen gebruiken, bijvoorbeeld klassikale lessen, virtuele bijeenkomsten, zelfstudie en persoonlijke begeleiding.
De persoonlijke begeleiding bestaat uit twee coaching gesprekken om je optimaal voor te bereiden op de examinering. Je mag deze tot maximaal 3 maanden na de laatste lesdag in plannen.
Je sluit deze module af met een praktijkopdracht en een criterium gericht interview (CGI) die worden beoordeeld door de NVVB Publieksacademie. Deze module is onderdeel van de diplomalijn voor (aankomend) Specialist Identiteitsdocumenten. Meer informatie over de diplomalijnen? Klik hier
De praktijkopdracht is op hoog niveau en gericht op het ontwikkelen van beleid, adviezen, procedures, maatregelen, richtlijnen, rapportages of risicoanalyses. Je voert een praktijkopdracht zelfstandig en binnen jouw gemeente uit.
Mocht je vragen hebben over de module of de Specialisten diplomalijn. Neem dan gerust contact met ons op via 033 –434 50 80.
Tussen de lesdagen door werk je aan de huiswerkopdrachten, het voorstel voor de praktijkopdracht en de praktijkopdracht. We gaan uit van 25 uur zelfstudie.