Module Kwaliteit Identiteitsdocumenten (S10)
Onderdeel van diplomalijn Specialist Identiteitsdocumenten chevron
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
12-09-2024
1 dag + 2 dagdelen
Utrecht, Online
€1.499,00
Andere data en locaties
Leer adviseren over kwaliteitsaspecten van identiteitsdocumenten. Inclusief twee sessies persoonlijke begeleiding.
circles
Inleiding

Tijdens de module ga je aan de slag met het adviseren van het bestuur en management. Het advies dat je schrijft gaat over verschillende kwaliteitsaspecten van de identiteitsdocumenten. De PDCA-cyclus wordt gebruikt om de verschillende facetten van de kwaliteitsaspecten te bekijken.

circles
Doelgroep

Aankomend specialist binnen het vakgebied Burgerzaken of een beveiligingsfunctionaris, die zich bezighoudt met de kwaliteitsaspecten van identiteitsdocumenten. Medewerkers burgerzaken die zich richten op het behalen van het NVVB Publieksacademie diploma Specialist Identiteitsdocumenten.  

Werkwijze
Bijzonderheden
Werkwijze

De modules op het Specialistenniveau zijn opgebouwd volgens het principe van Combinatieleren. Dat wil zeggen dat we verschillende leervormen gebruiken, bijvoorbeeld klassikale lessen, virtuele bijeenkomsten, zelfstudie en persoonlijke begeleiding. 

 

De persoonlijke begeleiding bestaat uit twee coaching gesprekken om je optimaal voor te bereiden op de examinering. Je mag deze tot maximaal 3 maanden na de laatste lesdag in plannen.

Bijzonderheden

Je sluit deze module af met een praktijkopdracht en een criterium gericht interview (CGI) die worden beoordeeld door de NVVB Publieksacademie. Deze module is onderdeel van de diplomalijn voor (aankomend) Specialist Identiteitsdocumenten. Meer informatie over de diplomalijnen? Klik hier 

 

 

De praktijkopdracht is op hoog niveau en gericht op het ontwikkelen van beleid, adviezen, procedures, maatregelen, richtlijnen, rapportages of risicoanalyses. Je voert een praktijkopdracht zelfstandig en binnen jouw gemeente uit. 

 

Mocht je vragen hebben over de module of de Specialisten diplomalijn. Neem dan gerust contact met ons op via 033 –434 50 80.

Resultaat
check
Het bestuur en management adviseren
check
De PCDA-cyclus hanteren
check
De kwaliteitsaspecten van identiteitsdocumenten borgen
Programma
Adviseren over wet- en regelgeving
Veiligheid m.b.t. reisdocumenten
Het opstellen van procedures
Beveiligingsplannen
Incidentmeldingen

Tussen de lesdagen door werk je aan de huiswerkopdrachten, het voorstel voor de praktijkopdracht en de praktijkopdracht. We gaan uit van 25 uur zelfstudie. 

Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina
Wachtlijst
Kan je niet op de bovengenoemde data? Geef ons een seintje en we plaatsen je op de wachtlijst.