Diplomalijn Specialist Beleid en Kwaliteit
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
10-01-2023
11 dagen
Utrecht, In huis
Andere data en locaties
Wil jij het Diploma Specialist Beleid en kwaliteit halen? Schrijf je hier in voor de complete diplomalijn. Inclusief persoonlijke begeleiding!
circles

Met dit diploma van de NVVB Publieksacademie kan je meedenken over ontwikkelingen in het vakgebied kan je de ideeën omzetten naar beleid.

 

De diplomalijn Specialist Beleid en kwaliteit bestaat uit drie modules.

 

Het diploma Basiskennis Burgerzaken is verplichte voorkennis alvorens je aan deze diplomalijn kan beginnen. Het is wel mogelijk om losse certificaten te behalen zonder dit basisdiploma.

circles
Doelgroep

Burgerzakenmedewerkers die beleid willen maken. 

De kosten
Examinering
De kosten
S0 Vaardigheden Specialist Burgerzaken    
S7 Kwaliteitsbeheer Burgerzaken    
S8 Visie en (middel)lange termijnontwikkelingen    
Totale kosten    
Examinering

Alle examens worden afgenomen door de NVVB Publieksacademie. Kijk voor meer informatie over de examens en bijbehorende kosten op de website van de NVVB Publieksacademie.

Na afloop
check
Heb je vaardigheden ontwikkeld gericht op zelfstandigheid en eigen ontwikkeling; gericht op communicatie schriftelijk en mondeling; omgevingsbewustzijn en bestuurlijk en politiek handelen; proces en projectmanagement; onderzoeksvaardigheden
check
kan je het bestuur en management adviseren over kwaliteitsaspecten op het gebied van Burgerzaken
check
kan je het bestuur en management adviseren over de ontwikkelingen en inhoud van nieuwe programma’s en de wijze waarop deze van invloed kunnen zijn op de taken, verantwoordelijkheden en positie van Burgerzaken in de komende jaren.
Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina