Diplomalijn Burgerlijke stand - Basis
Eerstvolgende datum:
07-09-2021 / 12 dagen
Utrecht
€ 4.250,00
Wil jij het diploma Burgerlijke Stand - Basis halen? Schrijf je dan hier in voor de complete lijn. Inclusief examentraining!
Het diploma Burgerlijke Stand - Basis

Deze diplomalijn is bedoeld voor de (aankomende) ambtenaar van de burgerlijke stand die onder andere akten opmaakt met betrekking tot huwelijken, overlijden, geboorte, erkenning en naamkeuze. Je krijgt de meest relevante kennis van de Nederlandse wetgeving en de elementaire IPR regels. Ook wanneer jij je met optie- en naturalisatieverzoeken bezig houd omtrent de Nederlandse nationaliteit is deze diplomalijn voor jou.  

 

Het diploma Burgerlijke Stand Basis bestaat uit 5 modules, waarvan Segment er 4 kan verzorgen. De module B1b Brondocumenten is niet meegenomen in de tijdsinvestering en ook niet in het kostenplaatje. Deze module kan alleen rechtstreeks via de NVVB Publieksacademie worden gevolgd. Desalniettemin is deze module wel verplicht voor het behalen van het diploma.

 

Let op; het diploma Basiskennis Burgerzaken is verplichte voorkennis voordat je aan deze diplomalijn kan beginnen.

 

 

De investering

Nederlands Nationaliteitsrecht   4 dagen € 1.499,-
Module Nederlandse rechtsfeiten in de burgerlijke stand (a) 4 dagen € 1.499,-
Module Nederlandse rechtsfeiten in de burgerlijke stand (b) 2 dagen €    899,-
Module Awb en procesrecht 2 dagen    €    899,-
Totale investering bij losse inschrijvingen: 12 dagen €  4.796,-

 

 

Pakketprijs


Schrijf je je direct voor de gehele diplomalijn Burgerlijke stand – basis dan ontvang je van ons een flinke korting!

 

Diploma Burgerlijke Stand Basis – pakketprijs                                                        € 4.250,-

 

Liever betalen in termijnen? Dat kan! Wij geven jou de optie om de investering in één, drie of zes termijnen te betalen. Vermeld bij inschrijving in het opmerkingenvak of je hier gebruik van wil maken en zo ja, in hoeveel termijnen je wenst te betalen.

Examinering
Vrijstellingen?
Examinering

Alle examens zullen worden afgenomen door de NVVB Publieksacademie. Kijk voor meer informatie over de examens en bijbehorende kosten op de website van de NVVB Publieksacademie.

Vrijstellingen?

Heb je vrijstelling voor één of meerdere modules uit deze diplomalijn omdat je bijvoorbeeld nog een geldig module certificaat hebt vanuit het oude diplomastelsel, maar wil je wel graag dit diploma behalen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij maken dan samen met jou een individueel opleidingsplan.

Cursus
Docent
Tonny Kastelein-den Engelsman
Cursus
Docent
Roos Brunner
Docent
Tonny Kastelein-den Engelsman
Cursus
Docent
Marjo Ploum-Schijns
Docent
Yeter Yen
Contact
Vragen? Neem contact op met één van onze opleidings- coördinatoren: Mirjam Alsemgeest of Hanna van Dijk. Bel 033 - 434 50 83
Wachtlijst