Diplomalijn Basiskennis Burgerzaken
Schrijf in op eerstvolgend startmoment:
10-11-2022
17 dagen
Utrecht
Andere data en locaties
Wil jij het Diploma Basiskennis Burgerzaken halen? Schrijf je hier in voor de complete diplomalijn. Inclusief examentraining!

Het diploma Basiskennis Burgerzaken van de NVVB Publieksacademie voorziet in alle noodzakelijke kennis die een medewerker op de afdeling Burgerzaken nodig heeft om vakbekwaam te kunnen handelen. Of je nu nieuw op de afdeling bent of al een tijdje bij burgerzaken werkt, de diplomalijn ‘Basiskennis Burgerzaken’ is de diplomalijn om jouw nieuwsgierigheid te voeden. Tevens is deze diplomalijn ook verplicht als voorkennis voordat één van de andere diplomalijnen kan worden gevolgd (als je voor een diploma wil gaan, wil je geen diploma halen dan kun je altijd starten met een andere diplomalijn).

 

De diplomalijn Basiskennis Burgerzaken bestaat uit zeven modules, waarvan Segment er zes kan verzorgen. De module B1a Identiteit en Identiteitsdocumenten kan alleen rechtstreeks worden gevolgd bij de NVVB Publieksacademie. Deze module is dus ook niet meegenomen in de planning of in de investering. Desalniettemin is deze module wel verplicht voor het behalen van het diploma.

 

 

 

De investering

Startersmodule   4 dagen € 1.499,-
Module Dienstverlening 2 dagen €    899,-
Module Zelfontwikkeling 2 dagen €    950,-
Module Gegevensverstrekking 2 dagen    €    899,-
Module Systematiek van gegevensverwerking    4 dagen  € 1.499,-
Module Rijbewijzen en Nederlandse Reisdocumenten 3 dagen   € 1.199,-

 

 

 

Pakketprijs

Beter, sneller, goedkoper!


Schrijf je via deze pagina direct in voor de gehele diplomalijn Basiskennis Burgerzaken en ontvang van ons een flinke korting!

 

Diploma Burgerzaken Basis – pakketprijs € 5.750,-

Jouw voordeel ten opzichte van het volgen van losse modules: bijna € 1.200! 

 

Liever betalen in termijnen? Dat kan! Wij geven jou de optie om de investering in één, drie of zes termijnen te betalen. Vermeld bij inschrijving in het opmerkingenvak of je hier gebruik van wilt maken en zo ja, in hoeveel termijnen je wenst te betalen.

Examinering
Vrijstellingen
Examinering

Alle examens, met uitzondering van de module Zelfontwikkeling, zullen worden afgenomen door de NVVB Publieksacademie. Kijk voor meer informatie over de examens en bijbehorende kosten op de website van de NVVB Publieksacademie.

Vrijstellingen

Heb je vrijstelling voor één of meerdere modules uit deze diplomalijn omdat je bijvoorbeeld nog een geldig module certificaat hebt vanuit het oude diplomastelsel, maar wil je wel graag dit diploma behalen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij maken dan samen met jou een individueel opleidingsplan.

Na afloop kan je:
check
Aangeven hoe de gemeente werkt;
check
Meer- en minderjarigheid benoemen;
check
Aanvragen reis- en identiteitsdocumenten behandelen;
check
Aanvragen Rijbewijzen behandelen;
check
Gegevens verstrekken uit de BRP;
check
Afschriften en uittreksels verstrekken uit de registers van de Burgerlijke Stand;
check
Inhoud geven aan klantcontact en heeft daarvoor de benodigde vaardigheden;
check
Identiteit vaststellen;
check
Identiteit verifiëren
Data en details
< terug naar Opleiding overzichtspagina
Wachtlijst
Kan je niet op de bovengenoemde data? Geef ons een seintje en we plaatsen je op de wachtlijst.