Verkiezingen adviesuur
Eerstvolgende datum:
14-12-2020 / 1 dagdeel
Virtueel klaslokaal (Moodle)
€ 45,00
Loop jij door COVID-19 maatregelen tegen uitdagingen aan bij het organiseren van de verkiezingen? Spar met één van onze verkiezingsexperts en kom tot nieuwe inzichten.

Het organiseren van verkiezingen is altijd al een behoorlijke taak geweest. Nu, met de COVID-19 maatregelen, is de uitdaging nog groter. Want welke mogelijkheden met betrekking tot stembureaus zijn er nog? Hoe vermijd je piekuren? En wat doe je aan een tekort van stembureauleden of last-minute ziekmeldingen? Hoe werk je met alle maatregelen binnen budget? En hoe gaan we verkiezingen eventueel over meerdere dagen organiseren en hoe zit dat met stemmen per post?

Loop jij tegen een vraagstuk aan waar je maar geen oplossing voor lijkt te vinden? Of wil je graag even jouw vraagstuk en bijbehorende oplossing tegen iemand aanhouden? Tijdens onze adviesuren kun je sparren met experts op het gebied van verkiezingen. Fijn om een vraagstuk van meerdere kanten te belichten. Zo kom je tot andere inzichten en wie weet samen wel tot unieke oplossingen.

Doelgroep

Projectleiders verkiezingen of medewerkers die een taak hebben binnen het organiseren van de verkiezingen in hun gemeente.

Programma
Informatie

Wanneer aangemeld, lever je vooraf jouw vraagstuk of casus aan. Onze experts zullen zich hierover buigen en jou met nieuwe informatie, tips & trucs helpen om tot een passende oplossing te komen. Nieuwe invalshoeken, vanuit de jarenlange ervaring van onze trainers, biedt nieuw perspectieven.

 

Je deelt het adviesuur met maximaal 9 andere deelnemers, die ook hun vraagstukken voorleggen. Zo leer je van en met elkaar!

Data
  • Maandag 30 november 15.30-17.00 uur
  • Maandag 14 december 15.30-17.00 uur
  • Maandag 4  januari 15.30-17.00 uur
  • Maandag 18 januari 15.30-17.00 uur
  • Maandag 1 februari 15.30-17.00 uur
  • Maandag 15 februari 15.30-17.00 uur
  • Maandag 1 maart 15.30-17.00 uur

 

Selecteer in het menu hieronder de gewenste datum. 

Resultaat
Even een vraagstuk in een ander licht bekijken, samen met onze experts en andere deelnemers, geeft een nieuwe en frisse kijk op het organiseren van de verkiezingen.
Bijzonderheden
Neem je er direct 4 af, dan betaal je maar €150,-- Het is mogelijk om direct 4 adviesuren af te nemen en je pas in te schrijven wanneer jij advies nodig hebt! Vermeld dit bij de opmerkingen in het inschrijfformulier.
Cursus
Docent
Rien Luijkx
Cursus
Cursus
Docent
Rien Luijkx
Cursus
Cursus
Docent
Rien Luijkx
Cursus
Vragen?
Lia Dekker
Neem contact op met onze opleidingsadviseur Lia Dekker.