Kwaliteitskring BRP
Eerstvolgende datum:
13-07-2020 / 6 dagdelen
Virtueel klaslokaal
€ 249,00
Kwaliteit en de bewaking hiervan is de basis van een goede dienstverlening. Gedurende de online kwaliteitskringen ga je onder leiding van de docent in op complexe vraagstukken.
Inleiding
Inleiding

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en inzicht verkrijgen in complexe PL-en stimuleert het denk- en werkniveau op het vakgebied Burgerzaken. Vandaar dat Segment al jaren kwaliteitskringen faciliteert.
Door de Coronamaatregelen zijn helaas veel kwaliteitskringen niet doorgegaan afgelopen tijd. Maar kwaliteit en de bewaking ervan is juist nu belangrijker dan ooit. Het proces van kwaliteitsbewaking mag niet stil staan. Sluit je daarom aan bij de online kwaliteitskringen deze zomer.

 

 

Doelgroep

Medewerkers van de afdeling Burgerzaken

Programma

Het programma:
Maandag 13 juli

Maandag 20 juli

Maandag 27 juli

Maandag 3 augustus

Maandag 10 augustus

Maandag 17 augustus


Tijd: 14.00-15.00/15.30
(afhankelijk van het aantal ingestuurde casussen en PL-en).

Werkwijze

Zes weken lang is er iedere week een online kwaliteitskring in het virtuele klaslokaal van Segment. Je kan vooraf een casus, vraagstuk of PL-en indienen. Trainer Yvonne Segers zal zich inlezen op de ingediende documenten en deze tijdens het online uur doornemen. Hierbij wordt gekeken naar de relevante wet- en regelgeving rondom de specifieke casus en de mogelijkheden besproken. Yvonne stelt zich hierbij op als adviseur en zal met haar jarenlange ervaring nieuw licht werpen op de casus.

Bijzonderheden
Door lastige vraagstukken en complexe PL-en samen met een deskundige trainer en collega’s uit het werkveld door te nemen, leer je niet alleen van, maar ook met elkaar!
Wie is Yvonne Segers?

Yvonne is ruim 23 jaar werkzaam geweest binnen de gemeente Purmerend in diverse functies. Sinds 1998 geeft ze geregeld opleidingen en trainingen variërend van basiscursussen tot specialistische en verdiepende trainingen. Ze is BRP-specialist en uitdaging vindt ze in de moeilijke actualiseringen, herstelwerkzaamheden naar aanleiding van kwaliteitsrapportages en het coachen en opleiden van medewerkers uit het vakgebied.

Cursus
Docent
Yvonne Segers