BBV online abonnement
Eerstvolgende datum:
31-12-2020 / 1 dagdeel
In huis
€ 195,00
Online pakket over BBV om je kennis te testen en te actualiseren. Je ontvangt 30 dagen lang drie vragen per dag. Test en update je kennis van Besluit, Begroting en verantwoording!
BBV online abonnement

Je werkomgeving verandert snel. Aanpassingen in wetgeving en omstandigheden zijn aan de orde van de dag. Bijblijven in deze snel veranderende wereld kan lastig zijn. Om op eenvoudige en effectieve wijze bij te blijven in je vakgebied hebben wij het BBV online abonnement ontwikkeld. 

 

BBV online abonnement

Dit abonnement houdt in dat je geautomatiseerd 30 (werk)dagen lang drie BBV meerkeuzevragen aangeboden krijgt, om je inhoudelijke kennis te testen. Je krijgt in de e-learningomgeving direct uitleg en feedback bij je goede of foute antwoorden.

 

De voordelen

De tijdsinvestering van dit online abonnement is beperkt. In enkele minuten tijd maak je de vragen en ontvang je de juiste antwoorden. Er zit bovendien geen tijdslimiet op de vragen, waardoor je deze kunt beantwoorden op een voor jou geschikt tijdstip. De vragen worden uiteraard continu bijgewerkt en aangepast aan nieuwe actualiteiten, waardoor je altijd verzekerd bent van de meest actuele lesstof. Het online BBV abonnement is daarmee een ideaal middel om snel en efficient bij te blijven in het vakgebied.

Doelgroep

Medewerkers van de afdelingen Financiën, medewerkers dienst- of sectoradministraties en medewerkers die in welke vorm dan ook met financiën te maken krijgen en op eenvoudige wijze hun kennis van het BBV willen actualiseren. 

Cursus
Proefabonnement?
Wil je liever eerst een proefabonnement proberen? E-mail je verzoek voor een proefabonnement dan aan cursus@segment.nl.