PHB module 3: Sanctionerend optreden (SO)
Eerstvolgende datum:
07-12-2021 / 2 dagen
Utrecht
€ 675,00
Phb bijscholing van het bekeuringsgesprek en de combibon (SO).
Inleiding
Inleiding

Zodra je bent aangesteld als boa of de basisopleiding hebt behaald, ben je verplicht om te starten met de permanente her- en bijscholing (PHB). De PHB bestaat uit vier modules die je binnen vijf jaar  moet behalen.  

Phb module 3 gaat over hoe je een overtreder benadert en hoe je een goede combibon uitschrijft. We bereiden je in twee lesdagen voor op het examen, met uitgebreide mogelijkheden voor het oefenen van het invullen van de combibon.

Doelgroep

Gecertificeerde boa’s domein I

Programma

Tijdens de trainingsdagen breng je de opgedane kennis van de e-learning module in de praktijk. Onder begeleiding van de trainer en een acteur worden de examencasussen getraind. De combibonnen die je uitschrijft worden direct nagekeken en besproken.

Bekeuringsgesprek

Aan de hand van een vijfstappenplan doorloop je alle kritische beoordelingspunten om het bekeuringsgesprek op professionele en effectieve wijze uit te voeren. In een hoorcollege beluister je de briefing, de aandachtspunten voor het examen en het effectieve bekeuringsgesprek. Op beeld lees je mee met de vijf stappen van het stappenplan.

Combibon

De combibon die je op het gbt-examen uitschrijft, moet de rechterlijke toets kunnen doorstaan en moet dus  juist, volledig en duidelijk leesbaar ingevuld zijn. Eén cruciale fout in de combibon heeft als resultaat dat het gehele gbt-examen als onvoldoende wordt beoordeeld. In de elektronische leeromgeving vind je de uitwerking van alle combibonnen die op het gbt-examen worden geëxamineerd.

Werkwijze

Via zelfstudie in onze elektronische leeromgeving én de klassikale en praktijkgerichte lessen werk je gericht naar het examen toe. We bieden de theorie op verschillende manier aan, via klassikale bijeenkomsten, video’s en teksten. Alle stof is afgestemd op het ExTH-examen.

24 uur per dag en 7 dagen per week kun je via de elektronische leeromgeving vragen stellen als je extra uitleg wilt. Het docententeam leest de vraag, waarna je altijd binnen één dag een duidelijk antwoord krijgt. Als je nog aanvullende vragen hebt, dan stel je die direct totdat alles helemaal duidelijk is.

Examen
Deze module wordt afgesloten met een landelijk praktijkexamen. Dit examen wordt afgenomen door ExTH.
BoAcademie
Deze opleiding maakt onderdeel uit van de BoAcademie.
Resultaat
Bevoegdheid
Resultaat

Zodra je het examen met voldoende resultaat hebt afgerond ontvang je van ExTH het certificaat Sanctionerend optreden openbare ruimte. Dit is één van de vier certificaten van de PHB domein 1 die je moet behalen om jouw boa-akte te kunnen verlengen.

Bevoegdheid

Deze module is onderdeel van de permanente her- en bijscholing voor je certificering van boa domein 1.

Cursus
Cursus
Contact
Coosje Vink
Vragen? Neem contact op met onze programmacoördinator.
Wachtlijst