Basisopleiding boa Domein 1
Op aanvraag
Op aanvraag
In huis
€ 1.750,00
Basisopleiding Boa domein 1. Onze basisopleiding heeft een hoog slagingspercentage door het gebruik van de digitale leeromgeving.
Basisopleiding boa domein 1
Basisopleiding boa domein 1

Zonder basis ben je nergens, zeker niet als je boa wil worden!

Deze verplichte basisopleiding, die wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen, leert je de technische vaardigheden en biedt de benodigde kennis over wet- en regelgeving.

 De Segment Basisopleiding boa domein 1 voldoet aan alle eisen van de overheid en zelfs méér dan dat. We bieden je alle kennis en vaardigheden om een goede, zelfverzekerde en vooral praktijkwaardige boa te worden.

circles
Doelgroep Basisopleiding boa domein 1

Geïnteresseerden die graag boa willen worden. Mbo werk- en denkniveau wordt aangeraden.

Programma Basisopleiding boa domein 1
Theorie
  • Binnen acht lesdagen beschik je over alle theorie die nodig is om het examen met goed gevolg af te leggen.
  • Je ontvangt een compacte samenvatting op papier. En dat is nog niet alles, alle theorie wordt in onze digitale leeromgeving uitgebreid uitgelegd in tekst en met behulp van video’s
  • Wil je weten of je het tot nu toe geleerde beheerst? Je kunt jezelf testen wanneer je maar wilt!
    Dit kan op vier manieren.

1.       Een tussentoets

Die bestaat uit 25 vragen op examenniveau na ieder hoofdstuk; de moeilijkheidsgraad is daarna geen verrassing meer voor jou. De toetsen kun je aan het eind nogmaals maken en je kunt daarmee je aanvangsniveau en je eindniveau met elkaar vergelijken.

2.       Memotrainingen

Een persoonlijke herhalingstraining met 25 vragen die wordt gegenereerd aan de hand van je persoonlijk behaalde kennisniveau. Elke vraag gekoppeld aan een onderwerp. ’s Nachts, terwijl jij lekker slaapt,  genereert de memotrainer vragen over onderwerpen die jou moeite kosten. Hierdoor wordt gezorgd dat jij de lesstof in je langetermijngeheugen opslaat. Fout beantwoorde vragen blijven net zo lang terugkomen totdat het vereiste kennisniveau is bepaald.

3.       Extra oefeningen

Hiermee kun je jouw persoonlijk leerbehoefte en wensen individualiseren. Je bepaalt zelf het aantal vragen en de onderwerpen van die vragen. Dit zouden zelfs alle vragen kunnen zijn die er in onze database bestaan over een bepaald onderwerp. Je kunt de vragen ook specificeren op basis van je gegeven antwoorden, zodat eerder niet correct beantwoorde vragen weer terugkomen. Kortom, je traint gericht en zeer efficiënt op voor jou moeilijke vragen en kunt dit ook nog eens zo vaak doen als je maar wilt!

4.       Proefexamens

Je kunt onbeperkt proefexamens maken. De elektronische leeromgeving selecteert 50 willekeurige examenvragen uit database. De vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad van deze proefexamens zijn afgestemd op het ExTH-examen en in lijn met de ExTH-toetsmatrijs. Na afloop van een proefexamen kun je alle vragen bekijken maar je kunt er ook voor kiezen alleen de fout beantwoorde vragen door te nemen.

Gespreks- en benaderingstechnieken

Tijdens deze trainingsdag breng je de opgedane kennis van de e-learning-module in de praktijk. Onder begeleiding van de trainer en een acteur worden de 11 examencasussen geoefend. De combibonnen die je uitschrijft worden direct nagekeken en besproken.

Bekeuringsgesprek: Aan de hand van een vijfstappenplan doorloop je alle kritische beoordelingspunten die nodig zijn om een bekeuringsgesprek professioneel en effectief uit te voeren. In een hoorcollege beluister je de briefing, de aandachtspunten voor zowel het examen als het effectieve bekeuringsgesprek. Op beeld lees je mee met de vijf stappen van het stappenplan.

De combibon die je op het examen gespreks- en benaderingstechnieken (G&Bt) uitschrijft, moet de rechterlijke toets kunnen doorstaan en dus juist, volledig en duidelijk leesbaar worden ingevuld. Eén cruciale fout in de combibon heeft als resultaat dat het gehele G&Bt-examen als onvoldoende wordt beoordeeld. Je vindt de uitwerking van de elf combibonnen die op het G&Bt-examen worden geëxamineerd in de elektronische leeromgeving

Getuigschrift
Bevoegdheid
Getuigschrift

Na het behalen van het afsluitend examen ontvang je een getuigschrift en vooral, beschik je over alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als boa aan de slag te gaan.

Bevoegdheid

Met het getuigschrift kun je je bevoegdheid aanvragen bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Data en details
Data
Op aanvraag
Duur
Op aanvraag
Locatie
In huis
Prijs

€ 1.750,00

inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en lunch. Ecxl. omzetbelasting, examenkosten bij ExtH en € 150,00 voor de digitale leeromgeving.