Leidt op
Adviseert
INSPIREERT
Coachprofiel

 

 

 

 

 

 

 

Naam

Claire Becking

 
  
Mijn motto:

Je weet maar één ding zeker en dat is dat alles verandert. Met veel passie help ik organisaties en medewerkers hun wendbaarheid te vergroten door vanuit kracht en verbinding hun ambities waar te maken. Persoonlijk leiderschap is daarbij voor mij het sleutelwoord.

 

Ik kan iets voor je (jullie) betekenen als:

 
Als persoonlijke – en teamcoach help ik bij vragen als: op de gebieden van:

  • Hoe kan ik mijn persoonlijke  effectiviteit /leiderschap versterken?
  • Hoe kan ik mijn talenten en competenties verder ontwikkelen?
  • Hoe kan ik effectiever worden als leidinggevende?
  • Hoe kan ik mijn duurzame inzetbaarheid verhogen?
  • Hoe kan ik met plezier mijn loopbaan vervolgen?
  • Hoe kan ik een goede balans creëren tussen werk en privé
  • Hoe kan ik effectief omgaan met stress?
  • Hoe kunnen we beter als team samenwerken?
  • Hoe kunnen we beter conflicten hanteren in ons team?

 

 
We gaan aan de slag volgens:


Vanuit persoonlijke kracht werken aan resultaat

Ik werk vanuit helder geformuleerde doelen in een gefaseerd coachproces. Ik stimuleer je om vanuit jouw persoonlijke missie en versterkt zelfinzicht bewuster de regie te nemen in een steeds sneller veranderende omgeving. Hierbij motiveer ik je om vanuit jouw persoonlijke kracht aan de slag te gaan met je uitdagingen.

 

Met aandacht voor de onderstroom

Tijdens de coaching wordt de invloed van onderliggende denkpatronen en drijfveren inzichtelijk gemaakt. Door je in contact te brengen met je onbewuste processen help ik jou en /of jouw team om een daadwerkelijke duurzame transitie door te maken.

 

Praktisch

Tijdens de coaching wordt telkens de vertaling gemaakt naar je eigen werksituatie Uiteindelijk versterk je hiermee jouw zelfsturend vermogen om resultaten te boeken in de praktijk.

 

Respectvol de confrontatie aangaan in het ‘hier-en nu’

Ik stimuleer je om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen ontwikkeling. Ik werk hierbij vanuit contact en acceptatie. Vanuit respect en compassie confronteer ik je met het effect van je eigen gedrag in de hier- en nu situatie. Hierbij zet ik ook mijzelf in als instrument.

 
In het verleden heb ik:

 

 
Ik heb als coach en/of teamcoach gewerkt bij de volgende opdrachtgevers:

 

Achmea (talent-, loopbaanontwikkeling en work/life balance), COA (team ontwikkeling), Ernst & Young (persoonlijke-, leiderschaps- en talentontwikkeling), Erasmus universiteit Rotterdam (persoonlijke-, teamontwikkeling en work/life balance en duurzame inzetbaarheid), Heineken( Persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid 45 plus), Hogeschool Utrecht (Persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling), Johnson & Johnson (leiderschapsontwikkeling), Logica CMG (persoonlijke-en talent ontwikkeling), Ministerie SZW( 45 plus ontwikkeladvies) Nationale Nederlanden (loopbaanontwikkeling), NCTV (teamontwikkeling), Segment (loopbaanontwikkeling), Stork (leiderschaps ontwikkeling), Veiligheidsregio Noord Nederland (persoonlijke ontwikkeling), Vereniging van Nederlandse gemeenten (persoonlijke ontwikkeling), Wolters Kluwer (persoonlijke ontwikkeling), UWV (competentie-en teamontwikkeling), Waterschap Rijnland (teamontwikkeling) Woning Coöperaties ( leiderschaps – en teamontwikkeling), Zorgverzekeraars Nederland ( teamcoaching).

 

 

Kan ik je helpen?