Leidt op
Adviseert
INSPIREERT
Nieuw! Wnra- modules volgen in een virtueel klaslokaal

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle geplande trainingen uit de planning gehaald. Wij hebben een goed online alternatief voor de bestaande klassikale training. Deelnemers moeten vanuit verschillende werkplekken (veelal thuis) kunnen deelnemen. Wij spreken van een ‘virtueel klaslokaal’.

 

Maatwerk

Onze digitale leermodules zijn als volgt onderverdeeld:

1.       Wnra – juridische aspecten bij het begin van de arbeidsovereenkomst

2.       Wnra – juridische aspecten tijdens de arbeidsovereenkomst

3.       Wnra – juridische aspecten bij het eindigen van de arbeidsovereenkomst

4.       Wnra – juridische veranderingen in HR-besluitvorming en rechtsbescherming  

 

Binnen elk van die modules behandelen we de belangrijke rechtsvragen die daarbij horen. Een module bestaat uit meerdere blokken met een logische verdeling van onderwerpen.

Samen bepalen we bij een intake de exacte inhoud en de diepgang en opbouw van het leerprogramma. Je krijgt dus een programma op maat.

 

Virtueel leren

In het ‘virtuele klaslokaal’ is de trainingstijd per deelnemer ongeveer gelijk aan die in een klassikale training, nl. 2 sessies van 3 uur, maar is de groepsgrootte teruggebracht van 15 naar max. 8 personen. Reden hiervoor is dat leren een groot concentratievermogen vraagt die o.i. online in groepen van 15 niet te behalen is. We plannen de 2 sessies op verschillende dagen om de belasting van de deelnemer niet te groot te maken.

 

In het ‘virtuele klaslokaal’ verloopt de begeleiding door de trainer via een online tool in onze digitale leeromgeving en nemen de deelnemers deel via een PC of laptop met geluid (headset), microfoon en camera vanuit een (werk)plek waar ze zo min mogelijk gestoord worden.

Omdat de interactie (tussen trainer en deelnemers en tussen deelnemers onderling) in het ‘virtuele klaslokaal’ voor een groot deel via de trainer/moderator verloopt, gebruiken we verschillende communicatietools die hier geschikt voor zijn. Deze zijn kort maar intensief.

 

Meer weten? Neem contact op met opleidingcoördinator Coosje Vink op 033- 434 50 86, of c.vink@segment.nl, of vraag hier een offerte op.