Leidt op
Adviseert
INSPIREERT
Wnra pakket

SkillsTown en Segment ontwikkelen online Wnra-pakket


Samen met online opleider en partner SkillsTown heeft Segment een digitaal Wnra-pakket ontwikkeld. Dit online pakket bevat gedetailleerde webinars (digitale seminars) en essentials (korte kennisclips) die opgenomen zijn in samenwerking met de advocaten van de Wnra Academie.

 

De webinars bieden gedetailleerde achtergrondinformatie, waar de essentials kort de essentie van een bepaald onderwerp van de Wnra uiteenzetten. Het pakket is in te zetten als introductie voor niet-juridische medewerkers die nog niet bekend zijn met de (gevolgen) van de Wnra, of als naslagwerk voor juridische medewerkers om snel na te gaan hoe het ook al weer zit met een bepaald onderwerp.  

 

 

 

Inhoud trainingspakket
Essentials: Webinars:
   
Wnra: Ambtenaren en cao  Wnra: Binding aan de cao
Wnra: Disciplinaire straffen Wnra: Integriteit en disciplinaire straffen
Wnra: Het civiele procesrecht Wnra: Start van een geschil
Wnra: Interne heroverweging in de toekomst Wnra: Veranderingen in het ontslagrecht
Wnra: Ontslag van een ambtenaar Wnra: De ambtelijke arbeidsovereenkomst 
Wnra: Repressieve en preventieve ontslagtoets  
Wnra: Ontslagvergoedingen  
Wnra: Ondernemingsraad  

 Interesse?

Het pakket is voor een vaste prijs aan te schaffen en kan binnen de organisatie door een onbeperkt aantal mensen gebruikt worden. Omdat het pakket volledig online beschikbaar is, zijn de onderdelen op ieder moment te volgen. 

 

Heb je interesse in het pakket, of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met opleidingscoördinator Coosje Vink via c.vink@segment.nl. Of bel met 033 - 434 50 86.