NVVB mbo 4 Systematiek gegevensverwerking

Prijs: € 1.295,00
(Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en lunch. Excl. omzetbelasting)

Overzicht

Inleiding

De module Systematiek gegevensverwerking gaat over systematiek van verwerking van gegevens in de BRP, de verplichtingen van de burger bij het doen van aangiften, de opbouw van de persoonslijst, de verwerking van RNI-gegevens en algemene termen voor de akten en registers van de burgerlijke stand. Tevens komen de beheerprocessen en het berichtenverkeer aan de orde.

Doelgroep

Medewerkers Burgerzaken die een goede basiskennis hebben en enige jaren werkervaring op het vakgebied. Werk- en denkniveau is minimaal mbo+.

Voorkennis

Je hebt minimaal de Opleiding frontofficemedewerker 2.0 of een andere basismodule gevolgd en bij voorkeur enige jaren werkervaring.

Resultaat

Je doet examen volgens het flextoetssysteem van de NVVB. Dit examen is zelf in te plannen op een datum en locatie naar keuze. Het examen bestaat uit gesloten vragen. Na het behalen van het examen ontvang je van de NVVB een certificaat met het behaalde cijfer.

Studieprogramma

Programma

Het programma is opgesteld aan de hand van het toetsplan van de NVVB. Wij gaan er vanuit dat je je de stof voor het examen door middel van zelfstudie eigen maakt. Alle eind- en toetstermen worden behandeld op een manier waarop je in staat bent het examen van deze module goed af te ronden.

Bijzonderheden/opmerkingen

Deze module is onderdeel van de volgende NVVB-diploma's:

  1. Persoonsinformatiemanagement
    (36 punten, vast aantal modules)
  2. Burgerzaken (25 punten, vrije keuze van modules)

Wij adviseren je deze module altijd te volgen, maar ook om hem aan het begin te volgen. De inhoud van deze module geeft een goede basis om de andere modules goed af te kunnen ronden.

De module Systematiek gegevensverwerking is goed voor 2 punten.

Andere opzet voor deze cursus?
Geïnteresseerd in deze cursus, maar wilt u een andere opzet of inhoud? Neem contact met ons op.