NVVB mbo 4 Nederlandse reisdocumenten

Prijs: € 525,00
(Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en lunch. Excl. omzetbelasting)

Overzicht

Inleiding

De module Nederlandse reisdocumenten gaat over de algemene voorwaarden en regelgeving rondom Nederlandse reisdocumenten en de verwerking van aanvragen, vernieuwingen en vermissingen van alle Nederlandse identiteits- en reisdocumenten.

Doelgroep

Medewerkers Burgerzaken die een goede basiskennis hebben en enige jaren werkervaring op het vakgebied. Werk- en denkniveau is minimaal mbo+.

Voorkennis

Je hebt minimaal de Opleiding frontofficemedewerker 2.0 of een andere basismodule gevolgd en bij voorkeur enige jaren werkervaring.

Resultaat

Je doet examen volgens het flextoetssysteem van de NVVB. Dit examen is zelf in te plannen op een datum en locatie naar keuze. Na het behalen van het examen ontvang je van de NVVB een certificaat met het behaalde cijfer.

Studieprogramma

Programma

Het programma is opgesteld aan de hand van het toetsplan van de NVVB. Alle eind- en toetstermen worden behandeld op een manier waarop u in staat bent het examen van deze module goed af te ronden. Wij gaan er vanuit dat je je de stof voor het examen door middel van zelfstudie eigen maakt.

Bijzonderheden/opmerkingen

Deze module is onderdeel van de volgende diploma's:

  1. Burgerzaken (optioneel)
  2. Identiteitsmanagement

De module Nederlandse reisdocumenten is goed voor
3 punten.

Andere opzet voor deze cursus?
Geïnteresseerd in deze cursus, maar wilt u een andere opzet of inhoud? Neem contact met ons op.