Engels voor baliemedewerkers

Prijs: € 525,00
(Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en lunch. Excl. omzetbelasting)

Overzicht

Inleiding

In de training wordt je kennis van de Engelse taal opgefrist en uitgebreid. Grammatica en gespreksvaardigheid komt onder andere flink aan bod. Vakspecifieke woorden en zinnen die je veelvuldig gebruikt worden in rollenspellen geoefend.

Doelgroep

Baliemedewerkers/medewerkers frontoffice Burgerzaken.

Resultaat

Je kunt een vraaggesprek houden, informatie geven, beleefdheidsuitingen toepassen, afspraken maken en tijden doorgeven. Je kunt compenserende strategieën toepassen om informatie over te brengen. Je weet efficiënt gebruik te maken van online vertaalmachines op internet. Je weet waar je ondersteuning en oefenmateriaal voor grammatica kunt vinden.

Studieprogramma

Programma

De praktijk aan de balie is in deze training de belangrijkste leidraad. Je brengt zelf praktijksituaties in om mee te oefenen. De nadruk ligt tijdens de training op een gesprek voeren in een gesprekssimulatie. Er wordt aandacht geschonken aan woordenschat en grammatica, waarbij de geleverde reader en lesstof in de digitale leeromgeving als uitgangspunten dienen.

Werkwijze

Je brengt tijdens de training zelf veelvoorkomende gesprekssituaties in waarmee geoefend kan worden. Denk dus voor de training alvast na over deze verschillende voorbeelden.

Bijzonderheden/opmerkingen

Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van het internet, d.m.v. eigen tablet en/of telefoon.

Andere opzet voor deze cursus?
Geïnteresseerd in deze cursus, maar wilt u een andere opzet of inhoud? Neem contact met ons op.